.
 

 

Nagelstudio

alle nieuwe trends op nagelvlak vindt u op de site van Professionails

U bent het vast met ons eens dat de eerste indruk de belangrijkste is?

Verzorgde make-up, een nieuwe haarcoupe en designerkleding, maar lelijke nagels? Bedenk eens hoe vaak u uw handen gebruikt en toont... Niet onbelangrijk om voldoende aandacht aan deze zone van ons lichaam te besteden! Er zijn verschillende technieken om mooie handen en dito nagels te bekomen. Ook voor u bestaat er wel een methode om zonder excuus, uw handen te (laten) verzorgen!


Gelnagels

Geen mooie nagels (meer), breken ze makkelijk of bent u een nagelbijter?

In amper een uurtje, heeft u stevige, verzorgde nagels! Uw natuurlijke nagels zitten goed beschermd onder een "stevige nagellak" oftewel UV- gellaag. Ondertussen groeien uw nagels onder deze beschermlaag verder door en moeten ze na een tijdje opnieuw behandeld worden. Wij noemen dit "bijwerken".
Iedere keer uw nagels bijgewerkt worden, kan u opnieuw kiezen voor een afwerking waar u op dat moment zin in heeft.

U heeft keuze tussen 3 soorten afwerkingen:
- French Manicure: met het witte boordje
- vrolijke trendy Colour: wij bieden een waaier aan kleurtjes en regelmatig verschijnen er nieuwe trends
- basic Naturel: transparant en onzichtbaar, maar wel stevig!

Voor hen die regelmatig hun nagels laten bijwerken, bieden wij bovendien voordelige abonnementen* aan.

Raadpleeg onze prijslijst voor de tarieven in gelnagels en abonnementen.

*Abonnementen zijn strikt persoonlijk en blijven 1 jaar geldig na de eerste behandeling.

 

 

Gellish

Mooie nagels zijn en blijven een luxe, net als " tijd voor jezelf" een luxe is door ons veel te drukke bestaan.Voor dames die er verzorgd willen uitzien, maar weinig tijd hebben, is er iets nieuw!

Gelish breng je aan als een lak, maar geeft het resultaat van een (color) gel. Een complete behandeling in slechts 30 minuten. Gelish geeft +/- 2 weken een schitterend resultaat. Deze gel bladert of scheurt niet af, is dun en snel geplaatst.

Manicure

U kan bij ons eveneens terecht voor een luxe verzorging van uw handen en natuurlijke nagels. Na een verwen-verzorging van een uur, heeft u handen en nagels om u tegen te zeggen! Na deze behandeling kan u kiezen voor een nagellak of voor Gellish semi permanente nagellak.

Paraffine pakking

Nadat uw handen gescrubd en ingewreven worden met voedende handverzorging, dompelen wij ze onder in een badje van gesmolten, warme paraffine. Door de warmte en pakking kan de handverzorging extra goed zijn werk doen. Na de inwerktijd heeft u weer superzachte handen.