.

 

 

Jane Iredale Mineral Make-up

Bruidsmake-upMake-up

Wij werken uitsluitend met Minerale Make-up van Jane Iredale.
Deze make-up is 100% mineraal zonder toevoeging van Talk!! Hierdoor kunnen wij tot op heden allergische reacties uitsluiten.

U kan al deze make-up aankopen in onze winkel, zodat u altijd van de voordelen van minerale maquillage kan genieten!

Jane Iredale websiteDag of Feest Make-up:


Feestje of pure verwennerij? U kan bij ons terecht voor een persoonlijke maquillage met extra tips en advies, Uiteraard houden we rekening met uw seizoenstype, gewoontes en smaak.Bruidsmake-up:


Opdat u op uw grote dag straalt en alle aandacht naar u toetrekt, is het belangrijk dat uw make-up juist is. De juiste kleuren, glans en technieken zorgen ervoor dat uw make-up perfect is.
Bruidjes dienen in de week voorafgaand aan het huwelijk een afspraak te maken voor een proefmake-up, waarbij we de kleuren testen en bespreken wat er van ons verwacht wordt. U mag steeds een familielid meebrengen, zodat er tijdig feedback van een vertrouwenspersoon kan gegeven worden.
Op de grote dag, brengen wij de bruidsmake-up aan op dezelfde wijze als de door u goedgekeurde proefmake-up. Eveneens gebruiken wij een make-up ampul, die ervoor zorgt dat de make-up alle emoties van de dag doorstaat en perfect blijft zitten!Make-up workshops:


Regelmatig worden er in ons instituut make-up workshops georganiseerd. In kleine groepjes, leren wij u stap voor stap aan hoe u dagelijkse make-up kan aanbrengen. Via deze site houden wij u op de hoogte van data.Make-up privé-les:

U kan uiteraard ook kiezen om individueel begeleid te worden in het aanleren van make-up aanbrengen. Stap voor stap leren wij u om met de juiste kleuren, technieken en materialen te werken.


Permanente Make-up:

Draagt u een bril, heeft u geen vaste hand, sport u veel of ziet u er graag altijd verzorgd uit? Dan is permanente make-up misschien wel dé oplossing voor u! In 2 fasen worden dmv een fijne naald kleurpigmenten van uitstekende kwaliteit in de huid getatoeëerd. U kan kiezen voor een lijntje rondom de ogen, lippen of wenkbrauwen in diverse kleuren. Permanente make-up blijft gedurende een vijftal jaar zichtbaar.