.
 

 

 

Gelaatsbehandelingen:

Huidverbetering met Environ®

Werken aan een gezonde huid is niet iets wat je één keer per jaar bij de schoonheidsspecialiste doet, maar waar je dagelijks aandacht aan moet besteden.

Voor het bereiken van de beste resultaten, combineer je de behandelingen in het instituut met het gebruik van de Environ® producten thuis.

De behandelingen in het instituut, zijn gebasseerd op het Environ® systeem van Dr. Des Fernandes, plastisch chirurg in Kaapstad. Hij verwerkte als eerste een hoge dosis vitamine A, anti-oxidanten, adaptogenen en peptiden in zijn crèmes. Dr. Fernandes werkt nog dagelijks aan de ontwikkeling van nieuwe producten en verbeterde behandelingsmethodes.

=>Ontdek een totaal ander concept en wees getuige van de snelle VERBETERING van uw huid. 
  

Wat is er zo bijzonder aan ENVIRON®?

Het huidverzorgingsysteem van Environ® werkt met vitamine A, C, E en anti-oxidanten. Het is wetenschappelijk aangetoond dat vitamine A en anti-oxidanten doeltreffend bijdragen tot behoud van een gezonde en mooie huid.

De producten van Environ® zijn revolutionair te noemen en regelmatig gebruik ervan zorgt o.a. snel voor:

1) een soepele en stevige huid
2) een zuivere teint met fijne poriën
3) herstel van een zonbeschadigde huid en vermindering van pigmentvlekken
4) vermindering van overmatige talgproductie en acné
5) verhoging van de natuurlijke hydratatie
6) verhoogt comfort voor een droge huid of eczema

Bovendien zijn de producten geschikt voor iedereen, ongeacht de leeftijd of geslacht, bevatten ze geen
kleurstoffen, geur en bewaarmiddelen en zijn niet comedogeen.

Voor het behoud van een gezonde huid, uw hele leven lang!Behandelingen gebeuren manueel of met het Ionzyme- DF apparaat, dat een verhoogde penetratie van de actieve bestanddelen verzekert!

Dit toestel geeft resultaten die de effecten van diepe peelings en facelifts ver overtreffen en biedt actieve preventie tegen de voortdurende schadelijke invloeden vanuit de omgeving.

 

Environ® gelaatsverzorging:

Wat kan U verwachten?

De eerste keer dat u naar het instituut komt, doen we een uitgebreide huidanalyse. Die is heel belangrijk, want de behandeling wordt helemaal aangepast aan uw huid en die is uniek. Daarnaast krijgt u uitleg over de werking van de Environ® producten en de verschillende behandelingen.

En na de behandeling?

Bent u gemotiveerd om te werken aan een stralende huid, dan maken wij een persoonlijk behandelplan. We adviseren welke producten u thuis kan gaan gebruiken en we maken gelijk voor de eerste 3 maanden 3 nieuwe afspraken voor een behandeling.

Waarom direct 3 behandelingen na elkaar?

De eerste 3 maanden zijn belangrijk. U leert in deze periode om goed voor uw huid te zorgen, met de unieke Environ®producten. Uw huid zal in het begin moeten wennen. De behandelingen spelen daarom in deze periode een belangrijke rol... Ze bieden ondersteuning en geven een extra stimulans in het opstarten van het Environ®programma.

Doordat we uw huid steeds goed bekijken, passen we waar nodig, de behandeling aan.
Ook krijgt uw huid bij elke behandeling een diepe reiniging, waardoor het opnamevermogen optimaal wordt. Hierdoor kunnen de vitamines en werkzame stoffen nog beter hun werk doen, hetgeen snel resultaat geeft!

Na de eerste 3 maanden:

De conditie van uw huid is zichtbaar verbeterd en u bent zelf vertrouwd aan het gebruik van de Environ®producten. In overleg kijken we hoe we de behandelingen moeten voortzetten. Een
regelmatig bezoek aan het instituut en dagelijkse thuisverzorging zorgen voor constante verbetering en vooruitgang van uw huid.

www.helene-v.com

TOP

 Huidverzorging


Wij zijn exclusief verdeler van de producten en behandelingen van Babor en Doctor Babor

- U kiest ervoor om uw huid goed te verzorgen?
- U houdt van heerlijk geurende en rijkelijk aanvoelende crèmes en lotions?
- Staat het woord "gelaatsverzorging" voor U synoniem voor pure ontspanning en verwennerij?
- U zoekt naar een begeleidend en ondersteunend verzorgingsproduct voor of na een een operatieve ingreep?

Onze luxe behandelstoel staat voor U klaar.... Installeer u en zink weg in een wereld van rust, harmonie en geniet ondertussen van de zachte aanrakingen van onze ervaren handen.


Reserveer uw persoonlijk Verwenmoment!


Babor:

Deze behandelingen bieden afwisseling, ontspanning en geven uw huid nieuwe vitaliteit en spankracht. Wij kunnen u een waaier aan ontspannende, reinigende en verzorgende behandelingen voorstellen.

U kan vertrouwen op onze constante training en ervaring. Kom dus gerust langs en laat u adviseren voor uw Babor behandelplan op maat.

BB

www.babor.be

Doctor Babor

Voor personen die op zoek zijn naar de resultaten van chirurgische ingrepen, maar niet zo drastische ingrepen wensen te ondergaan.

De serie cosmetische preparaten, ontwikkeld door doctor Babor, bevindt zich op de grens van de geneeskunde en biedt resultaten, die tot nu toe in de cosmetica onmogelijk waren!
Drie verzorgingslijnen die pré- en postoperatief werken, regenererend en littekenweefsel-herstellend, opvullend, liftend en eveneens een oplossing bieden aan hypergevoelige huiden.

Doctor babor site

 

TOP